Kunstuitleen

Doelstelling

Stichting Kunstuitleen Lelystad is een organisatie zonder winstoogmerk.

De doelstelling is tweeledig: kunst onder de aandacht brengen van een zo groot mogelijk publiek en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de positieverbetering van professioneel werkende kunstenaars. Het werk van de stichting wordt gedragen door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Ontdek de collectie

A Huren

U betaalt 1,25% per maand van de waarde van het door u uitgezochte kunstwerk. Voorbeeld: Bij een kunstwerk ter waarde van € 500,- betaalt u per maand € 6,25 (inclusief BTW).

C Betalen in termijnen

U betaalt 10% per maand van de waarde van het door u uitgezochte kunstwerk. Voorbeeld: Bij een kunstwerk ter waarde van € 500,- bent u met een maandelijkse aflossing van € 50,- na tien maanden de gelukkige eigenaar van uw aankoop.

B Huren en sparen

U betaalt 2% per maand van de waarde van het door u uitgezochte kunstwerk. Het spaartegoed kunt u bij aankoop van een kunstwerk later vrij besteden. Voorbeeld: Bij een kunstwerk ter waarde van € 500,- betaalt u per maand € 10,- (inclusief BTW). Waarvan € 5,- bestemd voor de huur en € 5,- voor het spaartegoed.

D Zakelijk huren

Op zoek naar een zakelijke oplossing? Kunstuitleen Lelystad kan u helpen een representatieve collectie samen te stellen, die past bij uw bedrijf of instelling. Voor zaken zoals bedrijven en instellingen gelden speciale tarieven. Onze medewerkers verstrekken u alle informatie.

Geef eens een kunstwerk cadeau!

Wij bieden ook cadeaubonnen aan met een zelf te bepalen bedrag in een mooi doosje.

Contact opnemen